fredag 31 oktober 2008

Dagens göromål


Ungefär denna positionen ska jag försöka ha en del av denna dagen. Jag känner av vissa "förvärkar" (eller vad det nu är) och bör väl passa på att vila en del. Man vet ju aldrig när Vildängeln bestämmer sig för att starta maraton-loppet:-)
Men det blir lite pyssel också idag. Jag tvättade ju tyget igår så jag kan ju inte låta bli att börja jobba med det.

torsdag 30 oktober 2008

Jag klarade mig ganska bra...

...idag. Jag kom bara ut med lite sidenband, gummiband, några nålar och lite fler tryck-knappar. Det var väl inte så illa? 
Ikväll har jag tvättat tyget jag bytte så i morgon ska jag börja sy. Men först ska jag ta min runda kula på magen och gå och lägga mig. 

Byte

Idag måste jag tillbaka till tygbutiken och byta ett tyg jag köpte där i förra veckan. Jag fick sista biten på rullen då och den visade sig vara vävd lite snett. Det som är jobbigt med detta är att jag garanterat kommer ut med mer än jag hade tänkt eller behövt nu. Man får alltid någon ny idé eller lust att göra mer när man ser alla fina tyger. Håll tummarna för att jag klarar mig ganska bra i alla fall...

onsdag 29 oktober 2008

Örngott

Detta set med örngott passar perfekt till några som flyttat ihop eller gift sig. Killen blåser hjärtan till tjejen. Dessa är 50x60 cm, 100% bomull och med tryck i svart och rött.

Pris: 200 kr + eventuellt porto. 

Sänd mig gärna en mail om du är intresserad av att ge bort detta till någon eller kanske ha till er själva. Mailadressen hittar du överst till höger (maila mig)

Örngott

Detta är ett set med örngott till en ny eller existerande familj. Örngotten är i 100 % bomull, 50x60 cm, med tryck i grått. 

Ett set med 3 st kostar 280 kr + eventuellt porto. 

Sänd mig en mail om du skulle vilja ge bort ett sådant till någon eller kanske ha till din egen familj.

Örngott


Detta är samma örngott som ingår i familjepaketet. Kanske det finns två sleeping beauties i familjen, eller kanske du skulle vilja ge bort ett sådant till en god vän.
 
Pris: 120 kr + eventuellt porto.

Gravidlinnen


Till designmarknaden här i Oslo tryckte jag upp dessa vita linnen i skön stretch. 
Text: My dad wish he was a rockstar. Modellen är lång så den går nedanför magen. Jag har några kvar men antalet varierar i olika storlekar. 

Dom finns i S, M och L
Sänd mig en mail så ska jag ge besked om det finns fler i din storlek.

Pris: 220 kr + eventuellt porto

Leksakspåsar


Leksakspåsen är en av dom produkter jag har några kvar av. Perfekt att packa ner lite saker i när man ska på besök eller till barnvaketen. Den är ca 30x35 cm och finns på både svenska och norska.

Pris: 150 kr + eventuellt porto.

Om du skulle vilja ha en sådan här eller ge bort till någon annan så kan du sända mig en mail (klicka "maila mig" uppe till höger på sidan)

tisdag 28 oktober 2008

Utmaning - om mig

Eftersom jag är ny här i denna blogg-världen så tänkte jag att jag kan hänga på dom här utmaningarna som florerar nu om dagen, så får ni veta lite mer om mig. 7 saker ni inte vet om mig. (jag har ju säkert 1000 saker, men jag får välja några stycken.)

1. Vem är jag? 
Nettan kallas jag. Kommer från en liten by i Skåne, men bor sedan många år tillbaka i Oslo med min sambo och vilken dag som helst, min lilla vildängel. Jag är nämligen gravid i 9 månaden.

2. Vad gör jag? 
Jag är utbildad exponeringsdesigner och jobbar egentligen som retail designer, men nu är jag ute i föräldrapermission och ska vara ca 1 år framöver. Jag håller ju också på med lite egna projekt som denna sidan kommer att visa framöver. 

3. Vad intresserar mig?
Allt inom design, inredning, skapande, pyssel och kreativitet generellt. 

4. Hur ser en riktigt bra dag ut för mig?
Jag älskar att vara hemma med min sambo och veta att vi har en hel dag framför oss där vi kan göra precis vad vi vill (och ofta vill vi samma saker, vilket är skönt) Då blir det ofta lite slösurfing, något kreativt projekt, fika eller lunch med några goda vänner, matlagning eller bakning, bra musik i bakgrunden och kanske ett avsnitt Sopranos eller en film. Gärna lite glass med chokladsås också ut på kvällen.

5. Vad är min stora last i livet?
Listor! Jag skriver listor till allt möjligt... Vad vi ska göra på en dag eller under veckan, vad jag önskar mig, vad jag ska kolla upp på nätet när jag får tid, vad vi kan ge till folk som fyller år eller i julklapp, vad som ska handlas och vilka ideér jag vill testa. Jag är effektiv som bara den och planerar kanske lite för mycket. Men mitt motto är som det står längre upp här också; Tiden räcker till för den som använder den!

6. Vad gör mig irriterad? 
Folk som ljuger och hittar på ursäkter som inte håller, orättvisa, tekniska saker som inte fungerar, folk som inte håller vad dom lovat, flugor som väcker en på natten på sommaren och världsekonomin som U.S.A har orsakat och som media förstorar upp till det värsta.

7. Vad gör mig lycklig?
Människor som ler, min fantastiska sambo, ett litet choklad när jag minst anar att jag ska få det, resor som inspirerar mig, alla mina goda vänner och min familj (speciellt mina söta syskonbarn M & C som värmer hela kroppen bara genom tankarna) och andras lycka.

måndag 27 oktober 2008

Var ska man börja?

Det är så många av er där ute som har jättefina bloggar, med en massa intressanta inlägg, bilder och ideér. Jag vet inte riktigt var jag ska börja...
Hmm...
Just nu sitter jag och syr på ett påslakanset till barn som jag hade tänkt att lägga ut här sen. Men först måste jag bli enig med mig själv om hur det ska se ut, mer exakt alltså, så det dröjer nog en vecka eller så innan det är klart. Men jag ska försöka lägga ut lite annat här så länge. Jag har några produkter som jag tidigare haft med på en designmarknad här i Oslo, som jag har några kvar av i lager. Dom ska ni få se snart.
Under tiden tittar jag vidare på era fina sidor och samlar inspiration till min egen blogg.

fredag 24 oktober 2008

Nu har jag bestämt mig!


Det blev en amam blogg. Välkommen hit förresten!
Här kommer jag att lägga ut prylar och annat som jag gör och har gjort och vill man köpa så får man gärna göra det genom att sända mig en mail. Mailadressen hittar ni längst upp till höger på sidan.
Jag kommer också att skriva en del om pågående projekt, vad som inspirerar mig och om annat som händer i min vardag. Och jag är också den typen som blir väldigt glad för era kommentarer. Hoppas vi hörs!
Mvh Nettan